Lesbische hete sex met mijn huisgenoot

Hierbij het geile en hete deel nummer 2 over het vingerverf avontuur tussen mij en mijn vriendin. Lesbische sex is heerlijk!

Haar borsten tegen mijn borsten

Zo gezegd, zo gedaan. Ik boog me over haar heen, legde mijn handen op haar borsten en maakte met beide handen dezelfde bewegingen -maar dan natuurlijk in tegenovergestelde richting. De nogal knullige rode rozen en blauwe irissen werden grillige figuren in verschillende tinten paars. Ik smeerde de verf uit naar haar lange, slanke hals en moest me bedwingen om haar niet te kussen. Ze had haar ogen gesloten en likte, waarschijnlijk zonder dat ze zich daarvan bewust was, haar lippen. Suzanne heeft zo’n mond die altijd een stukje openstaat en die ik ineens ongelofelijk sensueel vond.

Toen smeerde ik de verf uit over haar buik, tot aan de rand van haar slipje. Het was een keurige witte, katoenen slip, waar zich een steeds groter wordende en helemaal niet zo keurige natte plek in aftekende. Ik was behoorlijk royaal geweest met de verf en zei: “Er zit nog genoeg verf op je buik om je hele voorkant mee te beschilderen.” “Doe maar,” zei Suzanne op fluistertoon en tilde haar kontje van de vloer toen ik met mijn besmeurde vingers haar witte slip omlaag trok. Heerlijk he zo een sex cam avontuur!

Bloedgeil

Het was echt niet voor het eerst dat ik haar kutje zag (we lopen regelmatig bloot van onze slaapkamers naar de badkamer en weer terug), maar ik had er nog niet eerder zo dicht op gezeten. Terwijl ik haar heupen paars maakte, keek ik met open mond naar de roos tussen haar benen. Nog nooit had ik zulke weelderige schaamlippen gezien: het was alsof ze zich onder mijn ogen openden.  Zachtjes cirkelde ik met mijn vingers rond haar poesje. Ze had zich vanmorgen onder de douche nog geschoren, dus haar huid was heerlijk glad. Suzanne trok instinctief haar knieën op. Ik kon zien dat ze nu bloedgeil was: haar lippen waren dik en rood en wat ik van haar gleufje zag, glom van nattigheid. Zelfs haar clitje kon ik zien.

Ik bleef cirkels draaien, steeds dichter bij haar spleetje. Het liefst had ik mijn vingers in haar kletsnatte holletje gestoken, maar ik was bang dat die verf niet geschikt was voor intern gebruik. Ik had ontzettende zin in hete lesbische sex. Plotseling kreeg ik een idee. Met bonkend hart maakte ik het penseel schoon die ik daarnet nog gebruikt had. Toen streek ik ermee over haar clitje. Suzanne kreunde. Steeds sneller ging ik met de zachte haartjes van het penseeltje over haar genotsknopje. Steeds harder kreunde mijn vriendin, tot haar mooie lichaam begon te schokken.

Ze likte mijn kutje

Daarna trok ze me naar zich toe en begon me te zoenen. En terwijl we zoenden trok ze mijn kleren uit en verfde ze mij met haar lichaam. Haar borsten tegen mijn borsten, haar buik tegen mijn buik, haar kutje op mijn kutje. We wreven tegen elkaar aan, tot ik zo geil was dat ik haar omlaag duwde. Toen likte ze mijn kutje als een echte lesbische slet. Ik wist niet dat ik zo kon genieten van lesbische sex. Na afloop hebben we samen gedoucht en onder de warme straal elkaar heerlijk verwend. Tegenwoordig vervelen we ons niet meer op regenachtige dagen.