Neuken met de geile turnleraar van mijn dochter

Een droom: neuken met de hete turnleraar

Hierbij deel 2 van mijn avontuur als MILF met de hete turnleraar van mijn dochter en webcamsex.

Met een genotvolle zucht drukte ik me tegen hem aan, zodat ik zijn paal in mijn vochtige kruisje voelde drukken. Toen zei meneer de turnleraar: “En nu de handstand.” Ik was een beetje verbaasd,maar ook wel nieuwsgierig naar wat hij van plan was. Ik wilde eigenlijk neuken en zijn harde paal diep in mij voelen, maar ik liep naar de dichtstbijzijnde muur toe, ging op mijn handen staan en zette mijn voeten tegen de muur, precies zoals ik dat toen ik jong was altijd deed.

En nu was het een kwestie van uithoudingsvermogen, want Harm begon me heerlijk te strelen. Mijn dikke borsten waren uit mijn bh gevallen, aangetrokken door de zwaartekracht. Hij zakte door zijn knieĆ«n, nam ze een voor een in zijn mond en zoog erop, terwijl hij met zijn rechterhand mijn slip opzij trok en mijn kletsnatte pruimpje begon te vingeren. Toen kwam hij overeind en keek omlaag op mijn kut. Hij spreidde mijn schaamlippen en begon me stevig te likken. ‘Ik hou ’t niet meer!” kreunde ik.

Hij likt me klaar

“Jawel,” murmelde hij tussen het likken door. Hij sloeg zijn armen om mijn kont, om me te ondersteunen, en toen kon ik me laten gaan en kwam ik klaar, terwijl mijn hete vocht over zijn kin stroomde.

“Ik hou ’t niet meer!” zei ik weer, en nu hield ik ’t ook echt niet meer. Maar toen ik mijn benen terugsloeg, was hij daar weer om me te helpen. Uiteindelijk hing ik helemaal over hem heen, met mijn benen over zijn schouders en met mijn mond ter hoogte van zijn lul. Omdat ik nu mijn handen vrij had, kon ik zijn slip omlaag trekken. Ik hapte naar zijn pik en begon hem te likken: het was meer dan een jaar geleden dat ik een paal van vlees en bloed tussen mijn lippen had gehad!

Heerlijk neuken op zijn hondjes

Terwijl ik – ondersteboven hangend! – gulzig op zijn eikel zoog en hem tegelijkertijd aftrok, begon hij ook mij weer te verwennen. Met zijn gezicht in mijn kruis likte en beet hij me waar hij me maar likken en bijten kon, alsof hij net zo lang droog had gestaan als ik. Ineens liep hij – nog steeds met mijn flinke kont voor zijn gezicht – met me naar een lage kast. Ik voelde aan waar hij naartoe wilde, en met de laatste krachten die ik in mijn oververhitte lijf had wist ik op mijn buik op die kast te komen.
“Nu ga ik je neuken,” zei hij en meteen voegde hij de daad bij het woord en kwam hij van achteren in me om te neuken. Hij neukte me zo hard dat de kast ervan rammelde.

Mijn gratis turnles had me helemaal uitgeput. Het was dan ook heerlijk om daarna met hem onder een hete douche te staan. We hebben mekaar gewassen en gezoend en afgesproken om snel nog eens te neuken. Ook een vrouw van veertig moet immers in conditie blijven!