Gratis turnles voor een volslanke MILF

Een MILF die de turnleraar wel ziet zitten

Ik ben een gescheiden vrouw van veertig en heb een veertienjarige dochter die heel goed kan turnen. Ik denk graag dat ik een MILF ben en doe graag aan sexcam. Laatst belde haar turnleraar me op om te vertellen dat hij haar wil opnemen in de selectie. Omdat ze dan heel intensief moet trainen, wilde ik een en ander toch even met hem doorspreken. We spraken af voor de volgende ochtend.

 Harm bleek een grote, knappe vent van een jaar of vijfendertig, met een heel gespierd lijf. Ja, ik geef toe dat ik wel eens over hem heb gefantaseerd, maar dat hij ook werkelijk geïnteresseerd zou kunnen zijn in een volslanke vrouw van veertig… Ik weet niet zeker of ik een MILF ben… Al snel hadden we een paar goede afspraken gemaakt over mijn kind en kletsten we gezellig nog wat. Ik kreeg het prettige gevoel dat hij me leuk vond, en toen hij voor de grap een gratis turnles aan bood, was ik maar al te bereid…
“Prima. Dan ben ik zo terug,” zei hij en rende de hal uit. Later kwam ik erachter dat hij toen de buitendeur op slot is gaan doen.

Mooie en spannende MILF

 Om te beginnen moest ik maar eens in de ringen gaan hangen. Harm tilde me op, zodat ik de ringen vast kon pakken, trok me een stuk naar achteren en liet me los.
Hoewel ik mijn best deed een beetje elegant neer te komen, viel ik op mijn billen. Toen Harm me overeind hielp stonden we dicht tegen elkaar aan. Hij streek een plukje haar uit mijn gezicht. “Ik vind je een mooie en spannende MILF.” Mijn hart begon te bonken en toen hij me zoende, werd ik helemaal wiebelig.

Erectie

 “Trek die dikke trui eens uit,” zei hij hees.  Ik trok de warme coltrui over mijn hoofd en stond nu in mijn bh voor hem. Toen hij naar mijn borsten keek, die zoals altijd uit hun cups puilden, werd zijn ademhaling zwaar. Kreunend van genot begon hij mijn borsten te kussen en ondertussen gingen zijn handen op zoek naar de rits van mijn rok.  Ik was al verschrikkelijk heet en daarom besloot ik hem te helpen. Even later lagen mijn rok en panty op de grond en had ik alleen nog mijn b.h. en slip aan. Terwijl hij goedkeurend naar me keek, trok hij zijn T-shirt over zijn hoofd en zijn trainingsbroek omlaag. In zijn sportieve witte slip tekende zich een enorme erectie af.

Wat er daarna gebeurde, dat lees je volgende week…