Hij mag haar alleen likken

Hier deel 2 over het geheime en onverwachte trio.

Hij wilt mijn vrouw klaar likken

Toen ik twee weken  later, weer terug in Nederland, een biertje dronk met een goede  vriend van me vertelde ik hem wat er gebeurd was, en hoe heet het me  had gemaakt. “Ik wil Patty best een keertje klaar likken ”, bood hij  aan, “het is een lekker ding en ze hoeft niks te weten!”, zei mijn  vriend. “Blinddoek haar en zeg dat  je haar verschrikkelijk gaat verwennen. Maar dat jullie alle twee  geen woord mogen spreken.” Ik was meteen enthousiast en we spraken af  voor diezelfde avond. Maar daarbij maakte ik één ding heel duidelijk:  hij mocht haar overal aanraken en likken. Maar haar neuken, dat deed  ik.

En of ik dat deed!

Voor meer info over mijn verhalen en mij live zien, bekijk

Webcamsex en 1 op 1 contact met echte Hollandse vrouwen Thuis.nl

Ze is al drijfnat

Al tegen negenen tilde ik mijn vederlichte poppetje op en droeg  haar naar onze slaapkamer. “Wat ben je met me van plan?”, lachte ze.  “Ik ga hele lekkere dingen met je doen, en jij hoeft alleen maar te  genieten”, antwoordde ik. Ik legde haar op ons bed en kleedde haar  uit op haar witte satijnen vlinderbroekje en haar witte kanten bh na.  Ondertussen streelde ik haar en drukte ik zachte kussen op haar licht  getinte huid. Toen haalde ik twee sjaaltjes uit mijn broekzakken  (want natuurlijk was ik goed voorbereid). Met een ervan bond ik haar  polsen bij elkaar boven haar hoofd (om te verhinderen dat haar handen  de kale kop van mijn vriend zouden vinden), en met de andere  blinddoekte ik haar. Patty was nu al  drijfnat, precies zoals ik verwacht had. Ik moest me beheersen om niet meteen tussen haar benen te kruipen en haar klaar te likken. Ik gaf haar een  hartstochtelijke zoen en zei tegen haar dat ik nu even de kamer uit  zou gaan. En dat we als ik terugkwam geen woord mochten spreken.

Enorme lading sperma

Vijf  minuten later liep ik op mijn tenen achter mijn vriend aan de kamer  En terwijl hij op het bed naast haar ging zitten en haar begon te  strelen, ging ik in een stoel naast het bed zitten, en wreef over  mijn lul die al dik was als een boomstam voordat de pret echt  begonnen was. Ik vond het fantastisch. Mijn vriend speelde langdurig  met Patty’s tieten en streelde de binnenkant van haar dijen tot zij neukbewegingen begon te maken als teken dat ze meer wilde. Hij mag haar niet neuken, alleen likken. Hij  deed haar benen uit elkaar en ging ertussen zitten. Patty klemde haar  benen om zijn hals, en begon te likken tot ze schreeuwde van genot.  Daarna gingen we ieder aan een kant van haar staan en begonnen ons af  te rukken. We klemden allebei onze lippen op elkaar om maar geen  geluid te maken en spoten toen – vlak achter elkaar – onze kwak op  Patty’s buik. Ik heb haar nooit verteld dat de helft van die enorme  lading sperma afkomstig was uit een vreemde lul.