Een onverwacht en geil trio

Een vreemde man pakt mijn vrouw waar ik bij sta. We hebben een trio en ik wordt er bloedgeil van…

Een hardere lul dan ooit

“Ik gaf haar een hartstochtelijke zoen en zei tegen haar dat ik nu even de kamer uit zou gaan.”

Mijn vrouw en ik stonden met een heerlijk glas wijn in onze handen op het terras van ons favoriete café langs de boulevard. Omdat het erg  druk was ging ik een stoel voor haar pakken waar ze op kon  gaan staan. En terwijl ieders blikken gericht waren op de verlichte  hemel, stak ik mijn hand onder haar jurkje en begon haar dijen te  strelen. Patty keek even achterom en glimlachte. Omdat ze broekjes met wijde pijpjes  draagt kon ik heel gemakkelijk bij haar kutje komen. Er ging een  schok door mijn lul toen ik haar warme gleufje voelde. Mijn Patty heeft een  klein driehoekje van zachte zwarte haartjes en hele korte binnenste  schaamlipjes. Aan het delen van dit kutje en een trio had ik nooit gedacht. 

Lekker opwarmen

Het liefste had ik mijn  hoofd onder haar rok gestoken en die zoute lipjes gelikt, maar ik  moest me beperken tot gevinger en soms webcam seks. Eerst bleef ik een hele tijd haar  buitenste schaamlippen strelen, om haar lekker op te warmen. Pas  daarna liet ik mijn middelvinger tussen haar binnenste lipjes glijden  (en glijden deden ze!), waarbij ik steeds kort op haar klitje klopte.  Na een tijdje stond Patty ineens heel stil, ook al draaiden ze net  een van haar favoriete dansnummers. Dat was voor mij het teken om  mijn duim in haar gaatje te steken en zo zacht als ik kon met mijn  middelvinger om haar klitje te cirkelen. Ineens golfde warme  vloeistof over mijn hand: Patty kwam klaar en deed dat – zoals altijd  wanneer we onder spannende omstandigheden sex hebben – heel  overvloedig.

Een vreemde hand

Toen ik daarna mijn linkerhand weer  onder haar rokje wilde steken… wat  denk je? Daar was al een hand! Geschokt keek ik naast me. Aan de  andere kant van Patty’s stoel stond een boom van een vent met zijn  hand onder de rok van mijn vrouw! Ik stond erbij en ik keek ernaar. Ik had verwacht dat  ik groen en geel zou gaan zien van jaloezie, maar in plaats daarvan  kreeg ik een hardere lul dan ik ooit gehad had. Wat een openbaring:  het wond me op om te zien hoe een andere man met mijn vrouw bezig was! Het was net als toen ik voor de eerste keer webcamsex ontdekte. Ik ben nu regelmatig te vinden op www.webcamsexfan.nl. Een trio. Wat de brede Fransman precies met haar deed zal ik nooit weten,  maar het is een feit dat Patty al gauw stond te trillen op haar  benen. De vreemdeling haalde zijn hand onder  haar rok vandaan, rook eraan en keek vervolgens naar het vuurwerk,  alsof er niks was voorgevallen. Ik heb Patty nooit verteld dat ze haar tweede orgasme te danken had aan een vreemde hand. Maar mij liet het niet los.

Wil je weten wat ik hierna met Patty deed? Lees het volgende week…